Praktisk information

Datum, starttid och anmälan

Mud Run 2018 går av stapeln 22 september i Göteborg, för om det är någonstans ett riktigt lerigt lopp ska gå så är det väl ändå här? 

Första startgruppen kör igång 11:00. 40 personer drar iväg cirka var tredje minut. 

Anmälningsavgiften är 395 kronor per person (oavsett om du springer i lag eller själv).

Hitta till loppet

Öster om Nödinge hittar ni vårt eminenta tävlingscentrum, Dammekärrs motionsanläggning (OK Alehofs klubbstuga). Åk bara 20 minuter norr om Göteborg så är du enkelt på plats. Det finns parkering och blir det riktigt packat med bilar kommer det även finnas en extraparkering 1,5 km från arenan. Tryck gärna in hela ditt eventuella lag, andra valfria löpare eller varför inte ett gäng åskådare i en och samma bil! Tar du eller ni bussen hoppar ni av på hållplatsen Dammekärrsvägen och traskar en kvarts skogspromenad till arenan (det kommer antagligen vara den mest behagliga stunden på dagen, så passa på).  Här finns en karta om det skulle behövas >>

Nummerlapp och tidtagning

Nummerlappsutdelningen öppnar 09.00. Alla tävlande bär nummerlapp på bröstet, samt två tidtagningschip, ett på varje vrist/fot. Tidtagningen startar när du passerar startlinjen och stoppas när du passerar mållinjen. Vi vet att det är kul att springa fort – men försök att anpassa farten efter dagsformen!

Innan och efter loppet

Det finns möjlighet till omklädning, både utomhus i tält och i begränsad omfattning inomhus, och värdesaker kan lämnas in under loppet. Vid målgång får du självklart din medalj och serveras vätska och något att äta. Spolservice kommer vara på plats för att duscha av alla med högtryckstvätt (tro oss, det behövs). 

Resultat

Resultaten från Mud Run Göteborg 2017 hittar du på länken nedan.

Se ditt resultat >>

Regler

Åldersgräns för Mud Run är 16 år, med andra ord har deltagare födda 2001 och tidigare möjlighet att delta. Anmälan till Mud Run är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Du deltar på egen risk, läs även villkoren i samband med anmälan.