Praktisk information

Allt du behöver veta inför Mud Run 2019

Datum, starttid och anmälan

Mud Run 2018 går av stapeln 21 september i Göteborg, för om det är någonstans ett riktigt lerigt lopp ska gå så är det väl ändå här?

Första startgruppen kör igång 11:00. 40 personer drar iväg cirka var tredje minut.

Anmälningsavgiften är 395 kronor per person.

Fr.o.m. 11 september kostar anmälan 500 kr.

Nummerlapp och tidtagning

Nummerlappsutdelningen öppnar 09.00. Alla tävlande bär nummerlapp på bröstet, samt två tidtagningschip, ett på varje vrist/fot. Tidtagningen startar när du passerar startlinjen och stoppas när du passerar mållinjen. Vi vet att det är kul att springa fort – men försök att anpassa farten efter dagsformen!

Hitta till loppet

Beskrivning om hur du hittar till 2019 års tävlingscentrum kommer uppdateras närmare inpå loppet.

Innan och efter loppet

Det finns möjlighet till omklädning, både utomhus i tält och i begränsad omfattning inomhus, och värdesaker kan lämnas in under loppet. Vid målgång får du självklart din medalj och serveras vätska och något att äta. Spolservice kommer vara på plats för att duscha av alla med högtryckstvätt (tro oss, det behövs). 

Resultat

Resultaten från Mud Run Göteborg 2018 hittar du på länken nedan.

Se ditt resultat >>

Regler

Åldersgräns för Mud Run är 16 år, med andra ord har deltagare födda 2003 och tidigare möjlighet att delta. Anmälan till Mud Run är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Du deltar på egen risk, läs även villkoren i samband med anmälan.